Afbraak

Ook voor de afbraak van privé woningen kunt U bij ons terecht. Wij zorgen voor een veilige, gecontroleerde afbraak. Wij beschikken over al het nodige materiaal en we zorgen voor het bouwklaar maken van uw terrein.

Kelders

We bouwen de kelders naar uw wens in alle maten voor privé-woningen, appartementsblokken, industriebouw. Als bekistingsmateriaal gebruiken we Dokabekisting Beton wordt aangeleverd door gekeurde betoncentrales volgens de geldende normen en voorschriften. Beton wordt ter plaatse gestort. Door onze ervaring kunnen wij u een perfecte uitvoering garanderen.

Grondwerken

Betonwerken Dennis Verstaen bvba beschikt over voldoende materiaal en personeel voor het uitvoeren van aan- en afvoer van gronden, afgraving van gronden, uitgraving van gronden, ophoging terreinen, aanleg van werfwegen, uitgraven kelders, zwembaden, zwemvijvers, … Afgegraven en uitgegraven grond kan door ons ter plaatse worden gestockeerd of afgevoerd.

Funderingen

Om verzakkingen te voorkomen is een goede fundering van groot belang. Dit kan zowel in gewapend beton als in ongewapende beton. Contacteer ons voor meer informatie.

Diverse

Betonwerken Dennis Verstaen ondersteunt U ook met diverse bouwwerken. Contacteer ons vrijblijvend!
Ontdek onze realisaties